Scroll to Discover

PROGRAM

Studio nudi PERSONALIZOVANI PAKET PROGRAM kao i POJEDINAČNE tretmane akupunkture ili vežbi u malim grupama. Personalizovani paket program: akupunktura za mršavljnje, vežbe oblikovanja, plan ishrane, unikatna fitoterapija čajevima. Program podrazumeva i profesionalno praćenje i merenje telesnog sastava svake osobe, prilagođava se trenutnom stanju pojedinca. Plan ishrane se pravi u dogovoru sa klijentom, u zavisnosti od zdravstvenog stanja, načina ishrane i ukusa.

Kada odlučite da je Staterin program za vas, bićete priključeni grupi koja je u procesu formiranja. Vi i još 4 ljudi biće deo ekipe koja će da se saoseća sa vama uz stalnu podršku i stručne savete doktora i kontrolu vašeg napretka. Neće biti lako, jer je trud i rad veliki ali zato su rezultati dugoročni, ali ako sam uspela ja možete i Vi.

FITNES PROGRAM

Vežbe oblikovanja i mršavljenja u grupi, program vodi fitness instruktor uz nadzor lekara.

AKUPUNKTURA

Tretmani akupunkture koji ubrzavaju metabolizam I olakšavaju proces zdravog mršavljenja. Tretman pruža dr spec. akupunturologje.

ZDRAVA ISHRANA

Individualni program ishrane kreiran prem vašim potrebama i trenutnom stanju od strane lekara uz prirodne čajeve i fitoterapiju.

PSIHOLOŠKA PODRŠKA

Konstantna motivacija, meditacija, podrška u istrajnosti, mentalna higijena.