Scroll to Discover

O NAMA

Statera (lat.statera – balans) je studio za oblikovanje tela nastao iz spoja dve ljubavi, prema medicini i prema fitnesu a sve je ideja jedne žene, majke, doktora a u srcu fitnes instruktora, da pomogne drugim ljudima, prvenstveno ženama koje zarad majčinstva prođu kroz jednu vrstu transformacije svog tela. To je pažljivo, iz sopstvenog iskustva osmišljen program koji će pomoći da brže i lakše dođete do željenog fizičkog izgleda uz podršku prevazilaženja nedostatka volje, uz motivaciju da se dođe do cilja, da ponovo zavolite sebe i pronađete svoj balans.

Zašto baš Statera – zato što na jednom mestu imate akupunkturu, fitness i ishranu, kompletnu brigu o vašem duhu i telu.

Akupunktura nije čaroban štapić, ali je važna karika u programu mršavljenja, ona je efikasno pomoćno sredstvo do željene promene.

Fitnes je neophodan za promenu tela, oblikovanje mišića, zatezanju kože. Napravljen je po određenom programu, prilagođen svakoj grupi u zavisnosti od trenutnog stanja.

Ishrana uz minimalnu promenu obroka i unos određene vrste i količine tečnosti doktor će prilagoditi sve vašim ukusima.

Meditacija ne tako velika ali vrlo značajna stavka u ovom programu, jer je mentalna higijena i mentalna odluka od ključne važnosti za napredak i povratak sebi u današnjem brzom životnom tempu.

Ukoliko ste spremni da menjate sebe, da okrenete novi list, da izađete iz začaranog kruga i da istrajete u svojim željama i namerama – mi smo tu, a tu smo i da vam pomognemo ukoliko još uvek niste spremni za veliki korak napred.

Tu smo da se radujemo svakom vašem uspehu, čak i onom najmanjem koji niko ne vidi sem vas.

DOBRODOŠLI!