Scroll to Discover

Mršavljenje je proces koji mora da traje. Da bi zdravo mršavili, i da bi rezultat bio dugoročniji najviše smete da izgubite 5-9kg mesečno.

Redovna fizička aktivnost uz akupunkturu i program ishrane je plan za dugotrajno održavanje linije.

Mišići su ti koji sagorevaju masne naslage i koji će dovesti do toga da smršate. Svaka aktivnost sagoreva kalorije, a redovno vežbanje ubrzava metabolizam.

Plan ishrane je kamen temeljac trajnog i zdravog mršavljenja. Tečnosti, čajevi i voda ispiraju toksine i čine da organizam sagoreva što više kalorija ukoliko tečnosti unosite u većim količinama i svakodnevno.

Akupunktura je pomoćno sredstvo koje dovodi telo u balans. Gojaznost je signal organizma da je u disbalansu i da organizam u toj situaciji teško prihvata promenu. Uz odgovarajuću anamnezu, svakom pojedincu se određuju individualne tačke koje će telo vraćati u balans i samim tim pokrenuti metabolizam i druge hemijske i biloške procese unutar tela. Prvi korak u mršavljenu je izbaciti višak nakupljene tečnosti koje organizam čuva i u kome se talože toksini, upravo akupunktura zahvaljujući stimulacijom određenih tačaka vrši detoksikaciju organizma.